Dålig uppdatering på bloggen men har jätte jobbigt just nu

Hej. Ja, jag vet att jag just nu uppdaterar min blogg väldigt lite just nu men jag har just för tillfället väldigt mycket att göra både hemma och på jobbet, efter jobbet åker jag och hälsar på mamma på hennes äldreboende varje dag för mamma är ganska så dålig så ni måste ha respekt för att jag just nu inte heller har orken att blogga allt för ofta för nu är en period i livet som är väldigt jobbig för jag antar att mamma inte kommer vara vid liv så länge till så jag hoppas ni alla visar lite respekt för den här dåliga uppdateringen, och jag kommer aldrig sluta blogga men kommer en tid framöver blogga lite mindre än jag gjort tidigare men det kommer att komma inlägg lite då och då här på bloggen när jag får tid och har orken att skriva ett lite längre inlägg. Jag har nyss kom hem från besöket hos min mamma och har varit där i nån timme nu så då är det också på tiden att få min blöja bytt för nu har jag haft samma blöja på mig sen 12:00 idag, bytte blöjan senast när vi hade lunch på jobbet så den är just nu väldigt blöt, när jag bytt blöja så ska jag börja med maten och efter vi ätit så ska jag och min flickvän sätta oss och bara mysa i soffan och ta det lugnt och se på handboll på tv. Jag har nog inte så mycket mer att skriva om just nu eller jag är för trött för att skriva mer.

Min bror gick bort i cancer för 7 år sen och han blev bara 19 år och nu har min mamma cancer också och har bara några månader kvar i livet, min mamma är 74 år.


Här kommer också 2 helt nya bilder på mig som jag precis tog
Båda bilderna är tagna för bara 10 minuter sen.

Jag finns också på Instagram om ni har några frågor.  Min Instagram är Bebisvarjedag_

Ha det bra så hörs vi igen, sköt om er alla!


Respektera att jag inte orkar blogga så mycket just för tillfället när min mamma är sjuk, hon har cancer. Jag bloggar när jag känner för det och orkar, jag har väl mått bättre än vad jag gör just nu. Min mamma bor på äldreboende och har inte långt kvar i livet, hälsar på henne varje dag efter jobbet. Vi hörs när jag har lust och orkar blogga!Jag hatar den där jävla cancern. FUCK CANCER!Kommentera här: