Äntligen LÖN!

Hej. Då var äntligen årets fattigaste månad över för den här gången men jag har klarat men för jag vet att jag brukar ha dåligt med pengar i slutet av januari men iår har jag sparat så jag har haft gått om pengar hela månaden så idag efter jobbet så åkte jag naturligtvis till Systembolaget och köpte en hel platta med starköl och det blev 24 st Norrlands Guld jag köpte och så köpte jag också en whisky flaska så ikväll blir det några öl tillsammans med min sambo, har inte druckit så mycket nu sen nyårsafton för viktigt att spara pengar under januari månad. Jag brukar inte heller dricka varje helg för det är inte bra att dricka alkohol allt för ofta, viktigt att tänka på hälsan. 

Jag har precis kommit hem från jobbet och ska snart byta min blöja för jag har haft samma blöja sen jag åkte till jobbet vid 05:30 imorse men när jag skrivit klart det här inlägget så ska jag in i duschen så jag byter blöjan sen när jag är klar i duschen. När jag är klar i duschen så blir det väl att beställa pizza för min sambo kommer hem från jobbet om drygt en timme så då hinner jag duscha, få på mig en ny blöja och även ta på mig kläder. Jag har inte ätit pizza på ett bra tag men idag blir det kebabpizza med stark sås, man måste ju lyxa till det lite nu när man haft dåligt med pengar ett tag och får lön idag.
Åkte till Systembolaget direkt efter jobbet idag. Jag dricker inte alls alkohol ofta men nu när det är lönfredag så blir det party med min sambo. Hoppas ni också får en underbar fredag och en ha en jätte trevlig helg. Jag har redan letat upp lite musik på Spotify till kvällen som jag samlat i en spellista och det blir mestadels hårdrock men blir också musik Avicii, vi kommer få det så trevligt ikväll och så ska det bli gott med några öl ikväll när man inte dricker så ofta, jag blir ganska bakfull dagen efter jag druckit så det är därför jag inte dricker ofta. 

Jag och min flickvän börjar väl festa vid 19:00 ikväll och så kommer vi väl hålla på till sent inatt. När jag festar brukar jag ha dubbla blöjor på mig eftersom det då brukar bli en del öl, jag brukar blöja 2 gånger ungefär när jag festar. Jag dricker ju inte så ofta så efter den här fredagskvällen och lördagsnatten så dröjer det ett bra tag innan jag kommer dricka alkohol med tanke på att jag alltid blir riktigt bakfull dagen efter.
Håller på att göra mig iordning för att gå in i duschen. Bilden är nyss tagen och blöjan är ganska så blöt för jag tänkte att jag skulle byta min blöja när jag är klar i duschen.

Jag bryr mig inte om vad folk tycker om jag har blöja på mig för jag älskar att ha blöja och kommer alltid att fortsätta ha blöja på mig dygnet runt. När ju träffade min flickvän så så jag nästan direkt att jag har blöja på mig dygnet runt och hon så då att det är insidan som räknas. Min flickvän bryr sig inte heller om att jag har blöja.👍👍

Ja, om ni är nya läsare på min blogg så har jag alltså blöja på mig 24 timmar om dygnet, har alltså blöja på mig dygnet runt och älskar det!

Jag finns också på Instagram om ni vill ha snabbare svar om ni har några frågor.  Min Instagram är: Bebisvarjedag_

Ha det bra så hörs igen, sköt om er alla!