Är upptagen en tid framöver

Hej. Då är det bara en arbetsdag kvar den här veckan och den här veckan har jag varit oerhört upptagen på grund av att jag och min flickvän flyttar till en större lägenhet den 31 oktober tillsammans med hennes 4 åriga dotter så direkt när vi kommer hem från jobbet på dagarna så städar vi, putsar fönster och gör massor med annat viktigt som man måste göra innan varje flytt så vi har inte kollat något alls på TV den här veckan förutom att vi kollat på lite sport annars har vi börjat greja här hemma direkt vi kommit hem från jobbet vid 17:00 ungefär och så har vi blivit klara vid ungefär 21:30 och då är det bara att äta kvällsmat och så göra sig iordning för natten och ja det är väl ganska jobbigt men skönt när flytten är klar och dom tur är så flyttar man ju inte heller speciellt ofta. Senast jag flyttade var då jag flyttade hemifrån 2010 och det var också 2010 jag tog studenten så det här är bara andra gången jag flyttar under mitt vuxna liv. Nu har vi grejat hela kvällen och har också ätit kvällsmat och nu har jag precis gjort mig iordning för kvällen, jag hat borstat tänderna, bytt blöja så jag är torr under natten för det är skönast och så har jag dessutom ätit kvällsmat och druckit en nappflaska med välling och nu har jag precis stoppat en napp i munnen och ska snart lägga mig för nu är jag hur trött som helst och skönt med helg nu. Vi får väl se när jag har tid att skriva nästa inlägg här på bloggen, nästa inlägg kan komma redan imorgon eller så kan det dröja en vecka eller kanske till och med en månad. Här kommer också några nya bilder som är tagna idag under kvällen. 

Här kommer en bild när jag håller på att städar badrummet för det när man flyttar är det jätteviktigt att det är rent överallt och håller på att städar så här mycket som vi gör hör hemma nu på grund av flytten 31 oktober så svettas man så därför tar jag av mig byxorna direkt jag börjar greja så jag går endast i t-shirt och blöja eftersomdet böir så varmt annars att hålla på hemma.
Här kommer ännu en ny bild på mig dom är tagen vid 20:00 ungefär och här syns också blöjan jag har på mig. Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva för jag är trött och klockan börjar på att bli mycket så nu ska jag gå och lägga mig, godnatt på er!

Ha det bra så hörs vi igen, Sköt om er!


Kommentera här: