Snart helg igen

Hej. Då var det snart helg igen och jag har precis kommit hem från jobbet och och satte på barnkanalen åt min flickväns dotter som jag hämtade på dagis idag för min flickvän slutar inre för 18:15 för hon jobbar inom vården så hon har lite konstiga arbetstider ibland men min flickväns dotter iallafall och ser på tv men det här inte jag tid med än för jag måste göra iordning mat och det är inte speciellt ofta vi äter middag i vardagsrummet men idag får det blir så för 18:55 spelar Malmö FF sin premiär borta i årets Europa League så det kommer bli Fot boll hela kvällen så vi får hålla ä tummarna för att går bra för vårt ända Svenska lag ute i Europa iår. Jag har precis hunnit att bytt min blöja för min blöja var genom blöt så jag var tvungen för jag har haft samma blöja sen imorse eftersom jag inte hunnit bytt på jobbet idag. Och nu känns det verkligen att hösten är här för på morgonen är det inte mer än 5 plusgrader ute så då är det extra skönt med en tjock blöja på sig för en blöja värmer ganska bra så blir inte lika kallat men jag har ju ändå bil till jobbet men tar en stund att gå till garage. Som jag har skrivit tidigare så hinner jag inte skriva här allt för ofta då jag och min flickvän har väldigt mycket att göra eftersom vi ska flytta till en större lägenhet den 31 oktober men idag hinner vi inte göra något speciellt för vi ska se på fotboll 18:55 då Malmö spelar så det ska bli skönt med en lugn kväll idag och ännu skönare att det bara är en arbetsdag kvar innan det är helg och i helgen har vi väl inget planerat än så länge så jag vet inte vad vi ska hitta på för något men nåt brukar vi ju alltid hitta på ändå. Här kommer också en bild.
Den här bilden är nytagen och tog den här bilden nu precis då jag bytt min blöja samtidigt som jag har en napp i munnen som ni ser men nu ska jag börja med maten så jag hinner klart innan fotbollen 18:55

Ha det bra så hörs vi igen, sköt om er!
• Kategori: Bilder, Blöja; • Taggar: Barnkanalen, Bild, Blöja, Blöjbyte, Diaper, Europa League, Fotboll, Malmö FF, Napp, Pacifier, Torr, baby, bebis, bigbaby, littleboy; • Kommentarer (0)

Kommentera här: