Helg

Hej. På fredagar slutar jag 12:30 och jag har redan hunnit duschat här hemma så just nu sitter jag bara och njuter av den här fredagen i endast en blöja och en t-shirt på mig för jag har inte hunnit tagit på mig byxor än, tänkte först att jag skulle lägga upp ett inlägg på bloggen först. Ikväll har jag och min flickvän bjudit hem lite släkt och vänner för vi tänkte dricka några öl ikväll och lite vin för att fira att jag, min flickväns och min flickväns dotter flyttar en större lägenhet den 31 oktober så det ska bli riktigt kul för då blir inte,så trångt när vi sen har flyttat. Det är så skönt att bara sitta här och ta det lugnt i bara blöja och så skönt med en torr blöja igen och den här blöjan jag har har på mig just är så tjock att jag nästan inte får ihop benen men det är ju det är som är så skönt också med en extra tjock blöja så man känner plasten på blöjan mellan benen och så behöver jag ju ja tjocka blöjor för jag har ju som sagt blöja dygnet runt och både kissar och bajsa i den. Jag har inte så mycket mer att skriva just nu så vi får se om det kommer ett inlägg senare i eftermiddag eller kväll innan vi ska börja festa. 

Här kommer en ny bild på mig när jag nyss duschat och här syns det hur tjock min blöja är men det är bara skönt och jag älskar det!

Ha det det bra så hörs vi igen, sköt om er!

• Kategori: Bilder, Blöja, Helg; • Taggar: Bild, Blöja, Duschat, Helg, baby, bebis, diaper, party, torr, vin, öl; • Kommentarer (0)

Kommentera här: