Min sista semester vecka

Hej. Nu sitter vi här hemma och har precis ätit makaroner och Falukorv och ni kanske reagerar på att jag skriver "vi" men min flickvän och hennes dotter har flyttat hot och vi håller på att letar efter en större lägenhet som vi ska flytta till på nätet och hos våra lokala mäklare för vi skulle kunna tänka hos flytta en bit men hoppas det blir att bo kvar i Karlskoga men vi har börjat leta lägenhet i Örebro, Västerås, Krisinehamn och Karlstad och ska vara bostadsrätt för jag tänker inte hyra för då är hyran så dyr, bättre att köpa, den lägenheten jag har nu köpte jag endast för 10000 kr eftersom jag kände han som jag köpte lägenheten av och kqgrrovs av att bo i HSB. Men det är så spännande att bo ihop med min flickvän och hennes dotter nu. Jag kan väl också skriva att det här är min sista semester så den här veckan finns det inte så mycket tillfälle att blogga på för vi måste städa, handla hem och fylla kylskåpet ordentligt och jag behöver ju köpa blöjor och välling så jag har så det räcker för jag har ju blöja på mig dygnet runt och älskar det. Och jag sitter just nu med en blöja som är lite blöt men inte tillräckligt för att byta och när vi ska handla funderar jag faktiskt på att köpa 2 paket med blöjor direkt för det blir ju nästan billigare för då räcker ju blöjorna längre.

Här kommer en bild på mig från igår kväll då jag drack välling i min nappflaska innan jag skulle lägga.

Nu dröjer det nog ett tag innan nästa inlägg kommer för jag har mycket att göra den här veckan eftersom jag börjar jobba igen efter semestern om en vecka.

Ha det bra så hörs vi igen, sköt om er!
• Kategori: Bilder, Blöja; • Taggar: Bild, blöja, blöjor, blöt, falukorv, flickvän, makaroner, nappflaska, semester, välling; • Kommentarer (0)

Kommentera här: